/ ÁSZF

ÁSZF

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

1.Általános információk

2.A rendelések elkészítését, összeállítását és a házhozszállítást biztosítja:

Cégnév: Avasi Sörház Kft
Székhely: 1085. Budapest, József körút 69. földszint 1.
Cégjegyzékszám: 01-09-378588
Adószám: 28989976-2-42
Web: www.slambuc.hu
E-mail: slambucmiskolc@gmail.com
Telefon: +36/70-615-6156

Rendelését leadhatja telefonon vagy a webáruházon keresztül.

2. A kosár tartalma

Megrendelni csak azon termékeket tudja, melyeket a Kosarába tesz. A Kosár tartalma bármikor módosítható, a benne lévő termékek törölhetők. Itt láthatja megrendelésének részleteit és értékét.

3. Bejelentkezés

Megrendelést csak regisztrált felhasználók a bejelentkezést követően adhatnak le. A regisztrációval kapcsolatos részletes információt a Regisztráció menüpontban olvashat.

4. Számlázási, Fizetési és Szállítási adatok

Itt láthatja a regisztráció során megadott számlázási és szállítási adatait, valamint a fizetési lehetőségeket, melyeket igényének megfelelően aktualizálhat, módosíthat. A megrendelést Futárral kézbesíti az Étterem. Itt tekintheti meg a szállítási díjat is.

A Megjegyzés rovatban lehetősége van egyedi igények jelzésére.

Fontos: Szállítási címnek olyan címet adjon meg ahol hétköznap munkaidőben át tudja venni a megrendelést, illetve megadhat olyan címet,ahol valaki biztosan át tudja venni.

5. Ellenőrzés

Kérjük, ellenőrizze még egyszer megrendelését. Ha mindent megfelelőnek talált, a Rendelés feladás gombra kattintva érvényesítheti a megrendelését, amelyről hamarosan visszaigazolást kap e-mailben. A termékek mellett található fotók szimbolikus jellegűek. A termékek mellett feltüntetett ár az adott termék bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót is tartalmazza. A megrendelés a visszaigazolást követően lép érvénybe!

6. Megrendelés

A megrendelhető termékek jellemzői a termék adatlapján tekinthetők meg. A termékek mellett található fotók szimbolikus jellegűek. A termékek mellett feltüntetett ár az adott termék bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót is tartalmazza. A megrendelés a visszaigazolást követően lép érvénybe! A megrendelés után automatikus visszaigazolást kap, melyben megtalálja megrendelt termékeit és általános információkat a rendelésről. A visszaigazolást követően az Étterem elkészíti megrendelését majd Futárral kézbesíti azt.

7. Áruátvétel - Szállítási határidő - Szállítási díj

A megrendelését az Étterem a Nyitvatartási időben tudja kiszállítani. A megrendelés szállítási ideje maximum 60-70 perc. Kérjük azonban, hogy a szállítási időt 5-10 perc erejéig kezelje rugalmasan! Rossz időjárási viszonyok esetén a késés a forgalom miatt természetes lehet. A szállítási díj a megrendelés feladásakor és a visszaigazolásban is tételesen fel van tüntetve.

8. Regisztráció

Az áruházban történő rendeléshez Önnek regisztráltatnia kell magát. A regisztrációt bármikor egyszerűen végrehajthatja. A regisztrációkor megadott adatokat (Vezetéknév és Keresztnév, Telefonszám, E-mail cím, Belépési Jelszó, Szállítási cím) kizárólag csak a rendelés teljesítéséhez használjuk fel, azt bizalmasan kezeljük, harmadik félnek át nem adjuk. Az áruház semmilyen formában nem vállal felelősséget a hibás adatokból eredő téves teljesítésért. A regisztrációkor megadott személyes adatokat egy Ön által megadott e-mail címmel és jelszóval tároljuk a későbbi azonosításhoz. Az azonosítók megadásával adataihoz bármikor hozzáférhet, és módosíthatja.

Amennyiben jelszavát elfelejtené, úgy email címe megadásával, új jelszót kérhet, melyet e-mailben küld meg a rendszer automatikusan.

9. Fizetési lehetőségek

A vételár a feltüntetett termékek melletti ár, melyek bruttó (Áfa-t is tartalmazó) áron kerülnek feltüntetésre.

A következő fizetési lehetőségek, fizetési módok közül választhat:

9.1. Fizetés Készpénzzel

9.2. Fizetés Bankkártyával

9.3. Fizetés Erzsébet utalvánnyal

9.4. Fizetés Szépkártyával (Vendéglátás alszámla)

10. Megrendelés lemondása

A megrendelést nem áll módjában lemondani. Ennek oka abban keresendő, hogy a rendelés leadása után az Étterem azonnal elkezdi összeállítani és elkészíteni a rendelést.

Az Étterem fenntartja magának a jogot, hogy indokolt esetben elálljon a rendelés teljesítésétől (pl.áramszünet, vagy egyéb szélsőséges időjárási viszonyok esetén). Ilyen esetben természetesen az Étterem értesíti Önt.

Az Étterem által visszamondott rendelés és nem teljesített rendelés esetén amennyiben Ön már fizetett, úgy - a részletek tisztázása után - az Étterem az Ön által kifizetett összeget teljes mértékben visszatéríti, így Önt semmilyen esetben nem érheti anyagi kár.

FONTOS! Az áruházon keresztül leadott rendelés esetén, legyen elérhető a megadott telefonszámon, e-mail címen, szállítási címen.

Vitás esetekben a Ptk. szabályozásai mérvadóak.

11. Reklamáció kezelés

Minden bankkártyával fizetett rendelésnél kérjük, hogy a reklamációt írásban küldje el az áruház e-mail címére. A reklamációk kezelésére a rendelés leadásától számított 3 munkanapon belül van lehetősége. A reklamáció tartalma minden esetben 3 munkanapon belül kivizsgálásra kerül, és amennyiben a vásárló panasza valós, úgy a vásárlót kártalanítják - szükség esetén a teljes vételárat kártyájára jóváírják.

Az írásban leadott reklamációval kapcsolatosan nyitvatartási időben telefonon is tud érdeklődni.

12. Hírlevél-használat a saját fiók használata során

Szabadon dönthet arról, hogy a saját fiók regisztrációja során, vagy utóbb, a saját fiók használata során igényt tart-e arra, hogy a Slambuc Gyorsétterem és Pizzéria hírlevelekben tájékoztassa az aktuális és jövőbeli promóciókról, akciókról, valamint az Önnek szóló kupon ajánlatairól. Ha erre igényt tart, akkor a Szeretnék értesülni az akciókról.szövegű jelölőnégyzetet is be kell jelölnie.

A hozzájárulást bármikor, ingyenesen, indokolási kötelezettség és bárminemű korlátozás nélkül vissza is tudja vonni.

Amennyiben hozzájárul , úgy az e-mail fiókját figyelve személyre szabott ajánlatokkal találkozhat, melyeknél kimondottan az Ön számára szóló egyedi árkedvezményt kínálunk fel.

A kuponos kedvezmények kizárólag online megrendelés esetén érvényesíthetőek. A kedvezmény a rendelés végösszegéből kerül levonásra, és más kedvezménnyel nem vonható össze. 

A megrendelés véglegesítése során tudja érvényesíteni a kedvezményeket.

  • Ahhoz, hogy érvényesíteni tudja az Önt megillető kedvezményeket, először be kell lépnie a saját fiókjába, és a saját fiókjához kapcsolódó kedvezmény jogosultságoknak érvényesnek kell lenniük.
  • A kedvezmények nem összevonhatóak, akciós termékekre nem tudja érvényesíteni a kuponkódokat. 

13. Panaszával fordulhat

Amennyiben a fogyasztóvédelmi jogok és jogszabályok betartásával bármilyen problémája van, az alábbi szervezetekhez fordulhat:

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelőség

Levelezési cím: 3530 Miskolc, Meggyesalja u. 12. Ügyfélszolgálat címe: 3501 Miskolc, Pf.:589 Telefonszám: 06-46-506-071

BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI KORMÁNYHIVATAL

Cím: 3525 Miskolc, Városház tér 1.

Levelezési cím: 3530 Miskolc, Pf.: 367.

E-mail: hivatal@borsod.gov.hu

Telefon: (46) 512-901

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Gazdasági Kamarák mellett működő Békéltető Testület

Cím: 3525 Miskolc, Szentpáli u. 1.

Ideiglenes székhely: 3525 Miskolc, Vologda u. 3.

Telefon: 06-46-501-091, 06-46-501-870